6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Șoferi băuți depistați în cinci localități din județul Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Șoferii prinși pe picior greșit sunt din Săcădate, Copșa Mică, Agnita, Axente Sever și Sibiu.

La Săcădate, polițiștii rutieri au oprit vinerea trecută, un avrigean în vârstă de 46 de ani care s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, aparatul etilotest indicând un rezultat de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La o zi distanță, sâmbăta dimineața, în orașul Copșa Mică a fost depistat un medieșean în vârstă de 55 de ani, având o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în Agnita, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 64 de ani, fiind testat cu etilotestul. Rezultatul l-a lăsat fără permis și cu dosar penal, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, pe raza localității Axente Sever, un localnic în vârstă de 46 de ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține dreptul a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Probleme în trafic au fost găsite și la Sibiu, acolo unde un localnic în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Mașiniștilor și unde a acroșat două autoturisme parcate regulamentar.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat și principala cauză de producere a tamponării, cu o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare