spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Echipa Galbenă, alături de Raluca Turcan, au dus daruri copiilor săraci

Știri din Județ

Publicitate

Pentru că luni este Sfântul Nicolae, prilej pentru copii de a primi în ghetuţe dulciuri, voluntarii de la Echipa Galbenă (PNL Sibiu) alături de Raluca Turcan au pregătit 50 de cadouri pentru cei mai săraci dintre copiii din Guşteriţa şi Turnişor.

Sâmbătă, în Şura Culturală din Guşteriţa şi Parohia ortodoxă din Turnişor au răsunat colindele. Voluntarii Echipei Galbene au pregătit şi un brad împodobit în Şura Culturală, iar sub el au aşezat pungile cu cadouri pentru fiecare copil. Dar cum mulţi din copiii care erau aşteptaţi cu dulciuri nu aveau încălţări, Raluca Turcan şi cei din Echipa Galbenă au scos din buzunar bani pentru a cumpăra ghete noi pentru toţi copii, pe mărimea fiecăruia. În Turnişor, o mulţime de copii şi părinţi aşteptau darurile la Biserica Ortodoxă. Pentru 27 de copii de aici ghetuţele noi au venit împreună cu multe dulciuri şi jucării la fiecare copil. Iar Parohia Turnişor a pregătit de asemenea pungi cu dulciuri pentru toţi copiii prezenţi.

Echipa Galbena PNL SIbiu  scaled
Echipa Galbena PNL SIbiu  scaled
Echipa Galbena PNL SIbiu  scaled
Echipa Galbena PNL SIbiu  scaled
Echipa Galbena PNL SIbiu  scaled

Părintele Alexandru Ioniţă de la Parohia Ortodoxă Guşteriţa, alături de viceprimarul Alexandru Dumbravă, „motorul” din spatele proiectului non-profit Şura Culturală Guşteriţa au fost gazdele evenimentului din cartierul sibian Guşteriţa. Mulţi dinte copii au venit de pe deal, prin spatele grădinilor. Unii locuiesc în deja celebrele bordeie din Guşteriţa. Cu ochii curioşi, masca pe faţă aşteptau să le vină rândul la cadou. Raluca Turcan a oferit personal unele dintre cadouri, alături de alţi voluntari ai Echipei Galbene. Atmosfera a fost relaxată şi plină de veselie. La final, copiii şi voluntarii Echipei Galbene au cântat colinde la brad.

Părintele Ciprian şi Cristina Oneţ au fost gazdele evenimentului desfăşurat tot sâmbătă dar la Parohia Turnişor. Aici au venit mult mai mulţi copii şi părinţi. Voluntarii Echipei Galbene au pregătit 27 de cadouri cu ghete personalizate pentru anumiţi copii, indicaţi de Părintele Ciprian. Dar pentru că la biserică s-au strâns mult mai mulţi, Părintele Ciprian şi membrii parohiei Turnişor au pregătit multe pungi cu dulciuri şi alte cadouri pentru toţi. Voluntarii Echipei Galbene, alături de Raluca Turcan au fost întâmpinaţi cu colinde în biserică. Părintele Ciprian a rugat-o pe deputata de Sibiu să rostească câteva cuvinte în calitate de mamă. Apoi a profitat de prilej pentru a anunţa că Parohia a primit autorizaţia de construcţie pentru un aşezământ social şi au nevoie de sprijinul comunităţii şi nu numai pentru a ridica acest edificiu în Turnişor.

daruri

VIDEO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor