31.2 C
Sibiu
vineri, 01 iulie, 2022

GALERIE FOTO: Exercițiu ISU la fabrica COMPA din Sibiu

Știri din Județ

Fabrica COMPA din Sibiu a fost astăzi aleasă pentru desfășurarea unui exercițiu amplu, implicând zeci de salvatori și autospeciale ale ISU SIBIU.

Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit în urma unei explozii, care a avut loc în magazia de carburanți, lubrifianți și diluanți. În explozie au fost surprinse 3 persoane care se aflau în interiorul magaziei. La acest exercițiu au participat și membri Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al operatorului economic, care a reușit să extragă o victimă. Pompierii militari au salvat celelalte două victime și au limitat extinderea incendiului la alte hale de producție.

Astfel de exerciții au ca rol antrenarea forțelor și perfecționarea modului de intervenție.

La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul care desfășoară activități în această zonă, dar și cu membri Serviciului Privat pentru Situații de Urgență, privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.
La acest exercițiu au participat peste 30 pompieri militari și paramedici cu 5 autospeciale (stingere cu apă și spumă, salvare de la înălțime, descarcerare și de asistență medicală specializată)”
transmite Sg.maj. Ștefan Andreea – Compartiment Informare și Relații Publice ISU SIBIU

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri