8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

USR Sibiu: „Sănătatea este prioritatea și preocuparea noastră principală” (C.P.)

Știri din Județ

Organizația județeană USR Plus Sibiu a transmis următorul comunicat de presă referitor la subiectul Noului Spital Județean Sibiu:

Suntem parte a acestei comunități, ne dorim și avem nevoie ca noul spital județean să devină realitate. Sănătatea este prioritatea și preocuparea noastră principală. De aceea în perioada guvernării am asumat ministerele sănătății și proiectelor europene, pentru a integra în programele de finanțare proiectele esențiale în infrastructura de sănătate, ca spitalul județean Sibiu.

Oamenii din USR au făcut mai mult decât apeluri pe Facebook: au fost transmise interpelări spre Ministerul Sănătății, s-au cerut clarificări și, cel mai important, prin europarlamentarul sibian, Nicu Stefanuta, a fost sesizată Comisia Europeană despre situația creată prin criteriile de finanțare propuse prin hotararea de guvern aflată în dezbatere publică.

Pe lângă demersurile oficiale, făcute din responsabilitate și reală îngrijorare, toți factorii de influență locali și naționali s-au alăturat presiunii publice, prin toate mijloacele, pentru a determina soarta finanțării Spitalului.

Lucrăm la alternative realiste, fezabile, pentru îndeplinirea obiectivelor PNRR și alocarea echitabilă a banilor prevăzuți pe componenta de infrastructură sanitară.

Sperăm ca, deși în opoziție și fără putere decizională executivă, argumentele noastre vor fi considerate de actuala guvernare din care PNL face parte.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș