spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

61 de echipe din România și Ucraina participă la cea de-a 10-a ediție Sibiu Streetball

Știri din Județ

Publicitate

Sibiu Streetball, eveniment ajuns la ediția cu numărul 10, readuce, în acest weekend, baschetul 3×3 pe terenul „Elemer Tordai” de la Sala Transilvania. Nu mai puțin de 61 de echipe s-au înscris la ediția aniversară a turneului, 9 fiind din Ucraina.

Cea de-a 10-a ediție a turneului de bachet 3×3 Sibiu Streetball se desfășoară între 23-24 iulie, adunând la start 61 de echipe din România și Ucraina. Sportivii din țara vecină se află deja în Sibiu și au fost special invitați să participe la Sibiu Streetball, toate taxele fiind suportate de către organizatori.

„Suntem aproape de startul ediției cu numărul 10. O ediție aniversară, care se desfășoară pe terenul de baschet 3×3 de la Sala Transilvania, și la care invităm iubitorii streetball-ului să ni se alăture pentru două zile pline de meciuri. Ne bucurăm să avem înscrise în turneu și 9 echipe din Ucraina, care benficiază de tot suportul nostru. Sunt sportivi din loturile naționale de U17, U18 și U23, care se află deja în Sibiu, și pe care i-am invitat să participe la turneul nostru pentru a-i ajuta să rămână ancorați în acest sport. Facem tot posibilul să îi sprijinim în demersul lor sportiv și să le oferim șansa de a se pregăti în continuare, mai ales că urmează să participe la competiții internaționale”, au declarat organizatorii Sibiu Streetball.

Ediția aniversară Sibiu Sands se adresează sportivilor de la categoriile U10 Masculin, U13 Masculin și Feminin, U15 Masculin, U16 Feminin, U18 Masculin, Open Masculin, Open Feminin +16 și +35 ani Masculin. Pe parcursul celor două zile, sportivii înscriși în turneu vor lupta pentru premii în valoare de aproximativ 1500 de euro.

Terenul de baschet 3×3 pe care se va desfășura Sibiu Streetball este realizat conform standardelor FIBA, fiind dotat cu instalație cu nocturnă, instrumente de joc profesionale, precum și cu o tribună de 60 de locuri destinată sportivilor. În cadrul turneului vor avea loc și concursuri de aruncări libere și de aruncări de trei puncte, la care vor putea participa și spectatorii.

Sibiu Streetball este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport și de Consiliul Județean Sibiu, fiind organizată de Asociația Club Sportiv Eco Team Sibiu și Agenția Grey Projects. Sponsorii ediției din acest an sunt Ballan Sportswear, Toneli și Schwartz Gruppe Int.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…