spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Elevii de 10 ai Sibiului au fost premiați

Știri din Județ

Publicitate

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a organizat astăzi la Colegiul Gheorghe Lazăr ceremonia de decernare a diplomelor și premiilor în bani pentru elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2022.

Au fost 3 elevi la Evaluarea Națională și 3 la Bacalaureat cu media 10, care au primit premii de 2000 lei, respectiv 5000 lei din partea Ministerului Educației Naționale. Primăria Sibiu a suplimentat premiile cu încă 3000 de lei pentru fiecare elev.

Premierea elevilor

În prezența altor elevi, profesori, părinți și directori de școli, inspectorii generali Emilian Marius Novac și Monica Munteanu au felicitat elevii pentru rezultatele deosebite. Directorii Școlilor Gimnaziale Nicolae Iorga și Ioan Slavici, alături de directorul Colegiului Gheorghe Lazăr Sibiu, de unde provin toți elevii de 10 i-au felicitat și au încurajat elevii din generațiile următoare să le urmeze exemplul.

Discurs inspector Monica Muntean
Discurs director Colegiul Gheorghe Lazar
Discurs director Scoala Ioan Slavici
Discurs director Scoala Nicolae Iorga

Tema principală din discursurile elevilor premiați a fost că au reușit prin o balanță între învățătură asiduă și distracție. La ceremonie au lipsit doi absolvenți de Bacalaureat, acum studenți în afara Sibiului. Premiile lor au fost ridicate de părinți.

Discurs elevi de 10

Elevii de 10 la Bacaluareat sunt: Mihăilescu Pavel, Mihălțan Vlad, Moro Alexandra Cristina.

Elevii de 10 la Evaluarea Națională sunt: Mărginean Mădălina Ioana, Bucurenciu-Micu David, Bratu Ioana Nicola.

GALERIE FOTO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri