14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

IMPORTANT! Cum circulăm în giratoriul situat la intersecția străzilor Nicolaus Olahus și Octavian Goga

Știri din Județ

Modernizarea Stadionului Municipal Sibiu a implicat și reconfigurarea sensului giratoriu situat la intersecția străzilor Nicolaus Olahus și Octavian Goga.


Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Sibiu împreună cu reprezentanții Direcției Tehnice din cadrul Primăria Municipiului Sibiu au stabilit necesitatea înființării pe strada Nicolaus Olahus a unei benzi dedicate exclusiv virajului la dreapta către strada O. Goga.

Din sens opus, conducătorii auto care circulă spre strada Școala de Înot, pot alege banda unu de circulație, destinată exclusiv circulației pe direcția înainte.

Cele două benzi de circulație anterior menționate au fost delimitate prin marcaj longitudinal continuu, fiind astfel INTERZISĂ pătrunderea pe acestea sau părăsirea lor până la întâlnirea marcajului longitudinal discontinuu.

Pe strada Octavian Goga au fost înființate 2 benzi de circulație: una pentru circulația spre dreapta, spre bvd-ul Mihai Viteazu și una spre stânga, spre strada Școala de Înot.

Rugăm pe această cale conducătorii de vehicule să se încadreze din timp pe banda corespunzătoare direcției de mers voite și să circule numai în direcțiile permise de marcajele rutiere întâlnite premergător intrării în sensul giratoriu.

Reamintim faptul că, încălcarea marcajului longitudinal continuu constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 870 lei și 1.160 lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri