spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Cum arată anvelopa mașinii vinovate de accidentul de pe autostrada Sibiu – Boița

Știri din Județ

Publicitate

Ies la iveală noi detalii șocante despre accidentul produs aseară, pe autostrada Sibiu – Boița. Două persoane au fost rănite iar una și-a pierdut viața.


În evenimentul rutier au fost implicate șase autovehicule, iar din nefericire, un bărbat în vârstă de 48 de ani a murit. Acesta a coborât din mașină după ce a fost implicat într-o tamponare în lanț iar văzând că o altă mașină derapează spre el, a sărit peste parapet, neștiind că se află pe pod. Acesta a căzut în gol și a suferit răni incompatibile cu viața.

După cercetări, au apărut primele imagini cu cauciucul mașinii vinovate, prima implicată în coliziune. Din primele fotografii, anvelopa pare a fi de vară, cu un profil uzat și copt.

Accidentul s-a produs în condiții de ploaie înghețată care estre foarte greu de combătut pentru că gheața acoperă imediat orice material antiderapant.

Circulația rutieră a fost întreruptă pe ambele sensuri însă a fost reluată după aproximativ 6 ore, însă doar după ce a trecut pericolul de alunecare de pe șosea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde