spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Echipa Galbenă oferă burse de studii pentru elevii silitori din mediul rural

Știri din Județ

Publicitate

Echipa Galbenă a voluntarilor din PNL Sibiu alături de deputatul Raluca Turcan și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, oferă burse de studii pentru elevii silitori din mediul rural.


Echipa Galbenă a premiat, în repetate rânduri, rezultatele bune la învățătură. Biciclete, trotinete, cărți, pachete cu dulciuri , ghiozdane cu rechizite, hăinuțe noi pentru școală, smart lab-uri. Aceștia sunt doar câțiva pași pe care i-au făcut în încercarea de a sprijini și recompensa elevii conștiincioși și de a-i stimula și pe cei mai puțin atrași de lumea cărților.

“În cei 3 ani de activitate în folosul comunității, Echipa Galbenă a desfășurat suficiente acțiuni de voluntariat, în satele și comunele din județul nostru , încât să ne dăm seama că elevi buni și foarte buni sunt peste tot. Dincolo de condițiile materiale, uneori modeste, mintea sclipitoare, seriozitatea și dorința de alege un drum bun în viață, au făcut și vor face totdeauna diferența.
Vom oferi burse de studiu, pe o perioadă de 12 luni, unor elevi din mediul rural, cu rezultate foarte bune la învățătură, dar cu situație financiară modestă.

Ieri am oferit primele două burse de studiu, unor elevi silitori din Boița,acolo unde am si dezvoltat primul Smart Lab pentru scoala din localitate. Cei doi elevi vor beneficia lunar de acest sprijin din partea noastra ,timp de un de un an.


Ne-au fost alături, ca de fiecare dată, doamnele Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, in jurul carora am cladit aceasta frumoasa echipa si le mulțumim pentru exemplul de implicare pe care ni-l oferă. Nu-l uităm nici pe domnul primar Nicolae Cocoș, un profesionist și un om extraordinar, care a fost alături de Echipa Galbenă ori de câte ori a fost nevoie.


Le dorim celor 2 elevi spor la învățătură , îi asigurăm de prietenia și ajutorul nostru și sperăm că, peste ani, își vor aduce aminte cu drag de mâna de voluntari sibieni, care au crezut în ei necondiționat.
Rămânem solidari în fapte bune” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor