spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

ARTMANIA 2023: Revenirea triumfală a unei formații legendare

Știri din Județ

Publicitate

Supergrupul britanic Porcupine Tree, reunit cu mare succes după o pauză de mai bine de un deceniu, va concerta pentru prima dată în România la ARTmania Festival 2023, care va avea loc în perioada 28 – 30 iulie.


Cu o carieră care a debutat în anii ’90, Porcupine Tree a evoluat într-un supergrup aclamat de critici și adorat de fani. Trupa a fost fondată de Steven Wilson, un muzician talentat și versatil care a devenit figura principală a formației. De-a lungul anilor, Porcupine Tree a explorat o varietate de genuri muzicale, de la rock progresiv și metal progresiv până la ambient și art rock, lăsându-și amprenta asupra industriei muzicale cu fiecare lansare.

Muzica Porcupine Tree se caracterizează prin compoziții complexe, armonii bogate și versuri introspective. De-a lungul anilor, formația a lansat unele dintre cele mai iconice albume ale genului, cum ar fi „In Absentia”, „Fear of a Blank Planet” și „Deadwing”, care au primit aprecieri entuziaste din partea criticilor și au câștigat o bază de fani devotați.

Prima lor apariție în România la ARTmania Festival 2023 este cu siguranță un moment așteptat cu nerăbdare de către iubitorii muzicii din țara noastră.

Alaturi de Porcupine Tree vor urca pe scena ARTmania Festival din Sibiu pe data de 29 iulie si Vulture Industries, Tesseract, Kiokoi si Asemic

Biletul  Ziua 2 – sâmbătă, 29 iulie 2023, este disponibil la prețul de doar 230 de lei.  

Bilete in reteaua iabilet.ro sau pe www.artmaniafestival.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă