spot_img
10.1 C
Sibiu
sâmbătă, 18 mai, 2024
spot_img

Seniorii Sibiului, invitați la cursuri de dans gratuite

Știri din Județ

Publicitate

Persoanele cu vârsta de peste 50 de ani sunt invitate la cursurile de dans gratuite organizate de clubul sportiv Fantasy Dance.

Publicitate

Cursurile de dans adresate persoanelor mai în vârstă, în căutarea unui hobby sau a unei activități plăcute de petrecere a timpului liber au loc între lunile iulie și decembrie. Cursurile sunt organizate de clubul sportiv Fantasy Dance și sunt desfășurate de dansatori profesioniști din cadrul acestui club. Proiectul este intitulat „Dansul nu are vârstă” și este sprijinit de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității și de Tineret de anul acesta.
Persoanele care doresc să se inițieze în tainele dansului sportiv vor putea învăța în aceste cursuri pașii de vals lent, tango european și argentinian, vals vienez, rock`n roll, salsa, ba chiar și bachata sau cha-cha-cha. 


Cursurile se vor desfășura săptămânal, în fiecare marți, între orele 10:30 – 11:30, în sala Aerobic a RActiv Sports Center, Bulevardul Victoriei nr. 42. Cei interesați pot obține mai multe informații la telefon 0744.473.255.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig

Copaci doborâți de vânt la Sibiu