spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

ECHIPA GALBENĂ: Donație importantă pentru elevii Liceului de Artă

Știri din Județ

Publicitate

Gala The Sound of Empathy organizată de Echipa Galbenă s-a dovedit a fi un real succes. În urma evenimentului desfășurat la mijlocul lunii septembrie, organizatorii au strâns fonduri pentru dotarea Liceului de Artă din Sibiu.


„A fost achiziționată o pianină mecanică Ritmuller, 20 de șevalete de pictură și un banc de lucru pentru sculptură. Șevaletele pentru pictură sunt fabricate din lemn de fag și dispun de un sistem ce împiedică pânza să cadă de pe cadru și de o casetă unde pot fi depozitate culori și alte materiale pentru pictură” a declarat Alina Huciu, voluntar în Echipa Galbenă.

Ieri, reprezentanții Echipei Galbene alături de ministrul Culturii, Raluca Turcan au donat obiectele Liceului de Artă. Iar elevii au și testat pianina primită.

„Satisfacția noastră este că am reușit să acoperim tot ce aveau nevoie elevii și cadrele didactice de acolo pentru a-și putea desfășura activitățile în cadrul atelierelor.

Generozitatea manifestată în cadrul acestui eveniment prin donațiile și achiziționarea obiectelor de artă scoase la licitație au făcut posibilă bifarea cerințelor din lista necesarului didactic, pusă la dispoziție de Liceul de artă.

Mulțumim fiecărui contributor în parte pentru implicare și pentru faptul că au spus un mare DA! culturii. Avem convingerea că evenimente de acest gen vor fi din ce în ce mai dese pentru că este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi dacă vrem ca tinerii noștri artiști să aibă parte de o instruire corespunzătoare care să ducă la performanță.

Mulțumim în mod deosebit doamnei Raluca Turcan, Ministrul Culturii, domnului Director al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, pentru implicarea în organizarea evenimentului cât și domnului profesor Florin Viorel de la Liceul de Arta care ne-a fost un real partener în realizarea acestor demersuri. „

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă