17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Din nou, abateri rutiere grave, pe drumurile județului Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Ieri, în jurul orei 16:00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un localnic în vârstă de 22 de ani. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că dreptul medieșeanului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

La aceeași dată, în jurul orei 23,:30, în localitatea Turnu Roșu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105G de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din jud. Vâlcea. Polițiștii au constatat în urma verificărilor efectuate că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Probleme au fost găsite și în cursul zilei de astăzi, atunci când, în jurul orei 01:30, pe DJ 106E, în localitatea Cristian, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit un autoturism la volanul căruia a fost identificat un sibian în vârstă de 75 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu