spot_img
11.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

FOTOGRAFIA ZILEI: Pista de biciclete de pe malul Cibinului pe post de… loc de picnic

Știri din Județ

Publicitate

O fotografie făcută astăzi de un sibian, arată cum niște sibieni s-au gândit să folosească una din zonele de relaxare de pe pista de biciclete. Cu masă, bănci, mușama, băutură și mâncare au pus de un picnic.

Publicitate

Martorul la situație, care a făcut și poza, a trecut de două ori pe lângă ei. Prima dată erau la masă, la momentul fotografiei picnicul era pe final.

Pista de biciclete de pe malul Cibinului a fost cel mai costisitor proiect realizat de Primăria Sibiu pentru acest mijloc de transport. Ea a costat 11,4 milioane de euro.

Sursa foto: Facebook, C.T.

Publicitate

4 COMENTARII

  1. Întâi că nu-s pe pistă.
    Apoi, zona aia de „relaxare pentru bicicliști” e cumva exclusiv a bicicliștilor, sau ce ?
    Și trei, foarte bine au făcut, dacă tot a aruncat primăria 11 milioane de euro pe porcăria aia, măcar să fie folosită de cineva, că bicicliștii văd că nu se prea înghesuie acolo.
    Și mai potoliți-vă cu atitudinea asta de „Merită oprobiul public!”, că deja o dați în penibil.

  2. Corect Daniel, ai dreptate, dacă eu vreau să îmi servesc sandwich-ul pe stradă sau pe o bancă sau în astfel de spațiu, sunt liber să o fac !
    Problemele reale cu care se confruntă societatea, presa nu le vede pentru că nu vor să ducă lumea în panică, dar ar putea spune despre ce ar trebui să mâncăm și de care alimente să ne ferim. Cancerele vor deveni subiectul nr 1 in societate, din două persoane, una va avea o formă de cancer până in 2030 pentru că Codex Alimentarus , dar asta e considerată constipație pentru majoritatea oilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare