19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Fiica lui Adrian Kreiner se înarmase cu un briceag. – „A început să mă lovească”

Știri din Județ

Ies la iveală tot mai multe detalii cu privire la firul evenimentelor tragice din noaptea de 6 noiembrie, atunci când trei persoane mascate au pătruns în vila de pe strada Moldoveanu din Sibiu. Doi dintre aceștia au fost prinși după aproape două săptămâni.


Conform referatului cu propunere de arestare preventivă, asupra lui Adrian Kreiner, au fost exercitate multiple acte de violență la nivelul capului, trunchiului precum și membrelor, după care a fost legată cu mâinile la spate, fiind cel mai probabil sufocată cu un covor.

Publicitate

Fiica lui Adrian Kreiner se afla la etaj iar imediat după ce a auzit zgomotele și strigătele de la parter, s-a încuiat în dormitor și s-a înarmat cu un briceag. Doi dintre cei trei atacatori au urcat la etaj, au spart ușa și au au atacat-o. După o lovitură bruscă peste mâini, aceasta a scăpat telefonul și briceagul. După aceea, aceștia au repetat insistent în limba engleză: „Unde sunt banii!”

„M-au lovit peste mâini și astfel am scăpat telefonul și briceagul. Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului și nu spunea nimic. Însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde, s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe engleză unde sunt banii, iar când i-am răspuns că nu știu, m-a împins cu picioarele și a început să mă lovească, m-a amenințat cu arma la tâmplă. După ce le-am dat 40 euro și aproximativ 100 de lei, am fost amenințată din nou cu pistolul. Apoi au observat ceasurile de valoare ce se aflau în dressing, le-au luat și le-au pus într-o geantă. Înainte să plece, atacatorul înarmat i-a spus persoanei vătămate că îl va omorî pe tatăl său. se arată în documentul procurorilor

Ce au găsit medicii legiști

Din fișa de constatări preliminare, medicii legiști au stabilit faptul că Adrian Kreiner a prezentat multiple echimoze și hematoame la nivel cranian, toraco-abdominal și la nivelul antebrațului stâng. Astfel, medicii legiști au certitudinea că acesta a fost lovit cu un obiect dur, dar și prin. legarea strânsă a membrelor. Conform documentului „moartea persoanei vătămate, Adrian Kriener a fost una violentă.

Au căutat pe internet date despre ceasuri

Imediat după jaful terminal cu rănirea gravă a proprietarului vilei, tâlharii au căutat pe internet date despre valoarea ceasurilor. A doua zi, aceștia au fost sunați de către un alt bărbat, reținut între timp de polițiști, și care le-a comunicat că victima a decedat la spital. Speriați, aceștia au fugit spre granițele țării, ajutați tot de Ilie Sitaru. În urma anchetei, acesta a fost reținut la Dumbrăvița iar pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Autorul articolului trebuie trebuie să recitească și să corecteze începutul. Adrian Kreiner nu avea cum să fie „legată ” la spate, ci legat. Daaa, exprimarea ziariștilor, lasă că merge și așa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic