spot_img
17.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

La Sibiu și Cisnădie – Unul beat și vitezoman, celălalt beat și cu permisul suspendat

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Publicitate

Ieri, în jurul orei 12:30, în Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Șelimbărului de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Benești. Din verificările efectuate a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 23:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia, al cărui conducător auto a fost surprins de dispozitivul radar circulând cu viteza de 91 de km/h. La volan a fost identificat un sibian în vârstă de 35 de ani, testarea sa alcoolscopică indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai