spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Delegație sibiană în Republica Moldova

Știri din Județ

Publicitate

După ce în vară, Consiliul Județean Sibiu a primit invitați din Republica Moldova primari și soliști de muzică populară, acum a venit rândul sibienilor să întoarcă vizita. O delegație numeroasă din partea județului Sibiu a ajuns zilele acestea în Republica Moldova. Invitații ajunși în raionul Criuleni au avut parte de un spectacol folcloric românesc și moldovenesc la Slobozia Dușca. Marcel Luca, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu a condus delegația.

Publicitate

Locuitorii satului Slobozia Dușca au fost invitați joi seara la un concert care s-a desfășurat cu susținerea proiectului „Trei culori și-o singură credință: Românească”, desfășurat de către Consiliul Județean Sibiu, în cadrul unei finanțări acordate de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Din delegația de la Sibiu, alături de Marcel Luca, au făcut parte și Răzvan Pop, managerul Bibliotecii Județene „Astra” Sibiu, reprezentanți ai primăriilor Șura Mare, Sadu și Racovița, dar și alți reprezentanți ai unor instituții de cultură din Sibiu.  

Concertul a fost susținut de către artiștii care participă în activitățile colectivelor folclorice care-și au reședința la casa de cultură din satul gazdă, și artiștii din Sibiu, iar genericul reuniunii folclorice a fost „Sfântă ni-i vatra”.

Foto credit: Ziarul moldovenesc Est Curier

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare