spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Tractor scăpat de sub control la Veștem. A rupt și o țeavă de gaze

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Pe Facebook au apărut imagini video cu momentul în care tractorul condus de către bărbatul beat și fără permis intră într-o curte din localitatea Veștem. Deși anunțat inițial ca un simplu accident rutier, se pare că totul ar fi fost premeditat. Din primele informații, pe baza consumului de alcool și a unui conflict spontan, șoferul tractorului a intrat cu tractorul în curtea omului, dar și în autoturismul acestora. Această faptă ar putea fi încadrată la tentativă de omor.


Știre inițială:

Eveniment rutier grav la Veștem, acolo unde șoferul beat al unui tractor a pierdut controlul direcției de deplasare și a făcut accident.


Conform primelor date de la fața locului, tractorul s-a izbit puternic de poarta unei case, pe care a distrus-o. În continuare, utilajul scăpat de sub control a rupt o țeavă de gaze iar apoi a lovit puternic de un autoturism parcat.

Conform IPJ SIBIU, la volanul tractorului se afla un localnic în vârstă de 43 de ani iar acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că tractorul este neînregistrat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

O autospecială de stingere și un echipaj SMURD au intervenit de urgență în localitatea Veștem pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un eveniment rutier în urma căruia un tractor a rupt o țeavă de gaz și a avariat un autoturism dintr-o curte.Din fericire nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă