spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Bucurii de 8 Martie pentru pacientele internate la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Atmosferă festivă de 8 Martie, în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu. Felicitări confecționate de minunații copii ai Centrelor Școlare de Educație Incluzivă din Sibiu, Mediaș, Dumbrăveni și Turnu Roșu au fost oferite pacientelor spitalului nostru, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.


„În acest an, Centrele Școlare de Educație Incluzivă din județ ne-au fost partenere și au dorit să ne sprijine în acțiunile noastre festive de 8 Martie. Elevii acestora au confecționat felicitări deosebite, vesele, menite să aducă raze de bucurie și speranță bolnavilor internați în spitalul nostru. Le mulțumim și pe această cale pentru că au fost alături de noi și am reușit împreună să înseninăm ziua pacientelor noastre!”, spune Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

De asemenea, toți pacienții au fost serviți cu tarte cu brânză dulce și stafide, pregătite cu dragoste, în Blocul alimentar al spitalului.

„Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu urează tuturor doamnelor și domnișoarelor multă sănătate și o primăvară fericită!” – transmit reprezentanții spitalului pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă