spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cursuri de limbă engleză destinate ucrainenilor din Sibiu, la Biblioteca ASTRA

Știri din Județ

Publicitate

English Language Course for Ukrainian Women și English Language Course for Ukrainian Teenagers sunt cursuri de limbă engleză destinate membrilor comunității ucrainene din Sibiu, oferite la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, American Corner.


English Language Course for Ukrainian Women se adresează femeilor de naționalitate ucraineană cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani. Acesta include noțiuni de bază ale limbii engleze (gramatică și vocabular) și numeroase activități practice care sunt menite să dezvolte abilități de comunicare verbală și scrisă în limba engleză.

English Language Course for Ukrainian Teenagers este conceput pentru tineri cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani și cuprinde activități de consolidare a cunoștințelor de limbă engleză acumulate în perioada școlarizării, numeroase exerciții de lectură, ascultare, gramatică, vocabular, exprimare orală și scrisă necesare dezvoltării competențelor de comunicare ale adolescenților.

Împreună cu SUS INIMA / SIPRI și U.S. Embassy Bucharest , American Corner Sibiu , Biblioteca Astra Sibiu.

***

Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă