spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FC Hermannstadt va juca în play-out

Știri din Județ

Publicitate

Echipa pregătită de Marius Măldărășanu a sperat până în minutul 94 al partidei cu CFR Cluj, din Superliga României, dar a fost învinsă cu scorul de 1-0. În minutul 90, un eventual gol al sibienilor putea să o ducă pe FC Hermannstadt în play-off, dar reușita decisivă i-a aparținut lui Otele.

Publicitate

Goluri puține în cele cinci partide jucate vineri seara în Superliga României. Doar cinci goluri s-au marcat, iar soarta echipelor calificate în play-off s-a decis la ultima fază. FC Hermannstadt a dat o replică foarte bună celor de la CFR Cluj. Sibienii au ratat câteva ocazii de gol, cea mai mare aparținându-i lui Neguț și au așteptat veștile bune de pe alte stadioane.

Acestea au venit în minutul 87, atunci când Petrolul a egalat pe Sepsi, iar Hermannstadt numai avea nevoie decât de golul victoriei pentru a merge în primele șase echipe ale campionatului. Din păcate, prelungirile jocurilor au fost nefavorabile echipei sibiene. Mai întâi, la Ploiești, Sepsi a marcat golul victoriei și a năruit visele sibienilor. Mai mult, CFR Cluj a marcat golul victoriei prin Philip Otele, după o minge ce a trecut printre toti jucători aflați în suprafața de pedeapsă.

Tehnicianul sibienilor așteaptă o prestație meritorie în ultimele nouă meciuri din campionat. ”Am făcut un meci bun, am pierdut pe fondul unui joc în care ne-am luptat de la egal la egal cu adversarul. Ne pregătim de play-out, vor fi partide grele. Le-am dat jucătorilor două zile de pauză, de luni începem pregătirea pentru play-out. Punctele s-au înjumătățit, iar diferențele sunt mici, așa că ne așteaptă meciuri dificile”, a spus Marius Măldărășanu, la finalul jocului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie