spot_img
11.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Judecătorii au decis: Manelistul Puișor de la Mediaș primește o a doua șansă

Știri din Județ

Publicitate

Completul de judecată de la Tribunalul Sibiu a decis să condamne cu suspendarea pedepsei pe manelistul Puișor de la Mediaș. Pentru că a fost prins de polițiști băut la volan și pentru că a oferit mită 200 de euro acestora, manelistul a fost condamnat la 2 ani și 4 luni închisoare. Dar judecătorii au fost indulgenți și au decretat că pedeapsa să fie cu suspendare. Au dispus confiscarea celor 200 de euro.

Publicitate

După ce în septembrie 2023, manelistul Puișor de la Mediaș era arestat pentru 24 de ore de polițiști pentru dare de mită, acesta a ajuns rapid la soluționarea procesului. Instanța de la Tribunalul Sibiu a dat în 12 martie verdictul în cazul său.

Procesul a durat puțin și pentru că Puișor, cu numele său adevărat Traian Bîrcea, a recunoscut faptele și a spus că regretă ce a făcut. Reamintim că acesta a fost prins de polițiștii din nordul județului Sibiu conducând cu viteză în localitate. După urmărirea și oprirea sa, Puișor a fost testat cu aparatul etilotest și avea 1,23 g/litru. Manelistul a încercat să ofere 200 de euro mită polițiștilor și a fost arestat.

Mesajul lui Puișor pentru fani la aflarea verdictului

La aflarea verdictului instanței, Puișor de la Mediaș a transmis fanilor un mesaj pe o rețea de socializare: „Dumnezeu va fi mereu cu noi!”. El se află de câteva săptămâni în turneu prin diferite locații din Franța, Italia, Spania, Austria și Germania.

Puișor de la Mediaș era acum câteva zile în Spania, unde a cântat la mai multe evenimente

„Faptul că a recunoscut şi a regretat săvârşirea infracţiunii în faţa instanţei de judecată, că a avut o atitudine sinceră în faţa instanţei de judecată şi că doreşte să se îndrepte, instanţa apreciază că o modalitate de executare a pedepsei închisorii de 2 ani si 4 luni închisoare cu executare într-un penitenciar ar fi exagerată prin raportare la toate circumstanţele faptei, inculpatul meritând „o a doua şansă” de reintegrare socială, din care să tragă învăţătură de minte şi să îşi însuşească normele de drept şi morale din cadrul societăţii.” – se arată în motivația instanței publicată pe siteul rejust.ro.

Puișor de la Mediaș a pierdut cei 200 de euro, confiscați și încă 1250 de lei, cheltuieli judiciare. Acesta va fi timp de 3 ani în perioadă de supraveghere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu