spot_img
11.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Politician din Avrig rănit de o mașină! Șoferul a fugit de la locul faptei!

Știri din Județ

Publicitate

Șoferul care l-a rănit pe politicianul de Avrig a fost reținut! Avea alcoolemie mare!

Publicitate
Un caz halucinant s-a petrecut astăzi la Avrig. Un politician al S.O.S România a fost luat și târât pe capota unei mașini.

Conform președintelui filialei Avrig a S.O.S România, Oprișcan Gabriel, șoferul l-ar fi lovit intenționat, la mijloc fiind o dispută de natură politică. Politicianul se afla în Avrig pentru a strânge semnături. După ce l-a luat pe capotă, șoferul și-a continuat deplasarea mai bine de 100 de metri, timp în care victima se ținea puternic ca să nu cadă.

Conform victimei, zilele trecute ar fi primit mai multe amenințări de pe numere private de telefon iar la această oră își simte viața amenințată. Conform martorilor, dar și a victimei, șoferul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și ar fi plecat de la locul faptei fără să anunțe Poliția sau să verifice starea victimei. Evenimentul rutier ar fi fost filmat și de alți șoferi aflați în trafic.

Bărbatul luat pe sus pe capota mașinii deține și funcția de vicepreședinte al filialei S.O.S Sibiu. Acesta a anunțat evenimentul la 112 iar un echipaj ISU l-a transportat la spital. La fața locului a ajuns și Polița.

Reprezentanții IPJ SIBIU ȘI ai SMURD au transmis că nu au înregistrat în sistem nici un accident rutier produs la Avrig.

Reprezentanții IPJ SIBIU au declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că totul a fost un conflict spontan și NU un eveniment rutier.

„Este vorba despre un conflict spontan între doi localnici, ambii identificați, în cauză, la nivelul Poliției Orașului Avrig, fiind deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare