spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 20 mai, 2024
spot_img

Patru înfrângeri din patru meciuri cu Unirea Ungheni

Știri din Județ

Publicitate

ACS Mediaș a pierdut orice șansă de a se califica în barajul de promovare în liga a doua și va evolua și sezonul viitor în al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Publicitate

Unirea Ungheni a devenit ”nașul” celor de la ACS Mediaș după ce a câștigat și cel de-al patrulea meci direct din 2024. Culmea, trei dintre ele au avut loc la Mediaș, iar echipa mureșeană le-a câștigat pe toate la limită. La fel a fost și miercuri după-amiază când echipa pregătită de Florentin Petre s-a impus cu 1-0, după un gol marcat în prima repriză. Golul victoriei a fost marcat de Istvan Fulop, jucător cu prezențe în prima ligă.

Echipa orașului mureșean reușește prin această nouă victorie să atingă obiectivul propus pentru acest sezon, calificarea la baraj, cu două etape înainte de final. În clasamentul play-off-ului, seriei a noua, Gloria Bistrița și Unirea Ungheni sunt calificate la barajul de promovare în liga a doua. Gloria Bistrița este pe primul loc cu 54 puncte, urmată de Unirea Ungheni 49p, ACS Mediaș 38p, Universitar Alba Iulia 37p. Etapa viitoare, ACS Mediaș va juca în deplasare cu Gloria Bistrița.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților