19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Rezultatele obținute de elevii sibieni la Concursul Național de Geografie și Istorie ”La Școala cu ceas” de la Râmnicu Vâlcea

Știri din Județ

Sâmbătă, 1 februarie 2020, s-a desfășurat a XXIII-a ediție a Concursului Național de Geografie și Istorie ”La Școala cu ceas”, organizată de Școala Gimnazială ”Take Ionescu” Râmnicu Vâlcea.

Au participat 689 de elevi la disciplina geografie și 836 de elevi la disciplina istorie, din 25 de județe. Din județul Sibiu au participat 31 elevi din 6 unități de învățământ (Școala Gimnazială Cristian, Liceul Tehnologic ”Ilie Măcelariu” Miercurea Sibiului, Școala Gimnazială ”Ioan Slavici” Sibiu, Liceul Tehnologic ”Johannes Lebel” Tălmaciu, Liceul de Artă Sibiu și Liceul Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Avrig).

Au fost obținute 9 premii și 14 mențiuni, după cum urmează:

Concursul este cuprins în cadrul activităților nefinanțate de către Ministerul Educației și Cercetării, de aceea directorii unităților de învățământ implicate și părinții elevilor merită toate aprecierile noastre pentru eforturile depuse în interesul participării elevilor la acest concurs, un fel de pregătire înaintea Concursului Național de Geografie ”Terra” și Olimpiadei de Geografie.

Felicitări elevilor și profesorilor pentru rezultate și dăruire!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri