spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Petiția „Cale de acces nouă şi parcări pentru Muzeul ASTRA din Sibiu” a strâns peste 100 de semnături

Știri din Județ

Publicitate

Peste 100 de persoane au semnat până acum o petiție în care se dorește construcția unei noi căi de acces pentru Muzeul ASTRA, dar amenajarea mai multor parcări. Inițiatorii petiției au motivat faptul că în zilele de week-end şi sărbători, precum şi în sezonul estival DJ 106A este ambuteiat şi parcările insuficiente.

Cei care doresc să semneze această petiție, o pot face AICI

Cale de acces nouă şi parcări pentru Muzeul ASTRA din Sibiu

Către:
Consiliul Judeţean Sibiu
Muzeul ASTRA Sibiu
Consiliul Local Sibiu
Primăria municipiului Sibiu
Ministerul Apărării Naţionale

Subsemnaţii dorim ca instituţiile abilitate să demareze cu prioritate un proiect de deschidere a unui nou drum de access şi parcări spre Muzeul ASTRA din Pădurea Dumbrava din DJ 106R (Sibiu-Poplaca, tronsonul până la Uzina de Apă).

Credem că un efort comun al autorităţilor cu atribuţii poate îmbunătăţi accesul şi parcarea la această instituţie de cultură de interes naţional.

În zilele de week-end şi sărbători, precum şi în sezonul estival DJ 106A este ambuteiat şi parcările insuficiente. Încurajăm sibienii să vină cu autobuzul, pe jos sau bicicleta la muzeu, dar în aceste perioade vin foarte mulţi turişti români şi străini cu maşina.

Propunem concret:

1. Proiectarea şi execuţia unui drum de acces din DJ106R, zona Uzina de Apă. Pe acest tronson se pot amenaja pe marginea drumului parcări pe toată bucata de drum dintre Sibiu şi Uzina de Apă sau o parcare mare pe dreapta în zona Uzinei de Apă, terenul aparţinând MApN.

2. Proiectarea şi execuţia extinderii parcării pe DJ106A în continuarea actualului amplasament al parcării de pe partea stângă sens de mers Sibiu – Răşinari, atât înspre Sibiu, cât şi spre intersecţia cu drumul DJ 106D.

Sursa foto: Arhiva

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…