6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Accident la Jina produs de un tânăr băut și fără permis

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 21 iulie, în jurul orei 20:30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Buzd.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este unul fals.

La data de 21 iulie, în jurul orei 21:30, pe strada Prislop din localitatea Jina, s-a produs o coliziune între un autoturism și un buldoexcavator, vehiculele fiind conduse din sensuri opuse, autoturismul de către un localnic în vârstă de 26 de ani, iar utilajul de către un localnic în vârstă de 45 de ani.
În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din autoturism, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din aceeași localitate, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cauzele exacte care au dus la producerea accidentului rutier.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Orlat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri