12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Război „la cuțite” între concubini. Două cazuri luna trecută, în județul Sibiu

Știri din Județ

Doi bărbați, din Sibiu și Ocna Sibiului, au ajuns la spital după ce concubinele lor i-au înjunghiat în zona abdomenului. Cazurile s-au produs la o distanță de doar câteva zile, iar procurorii și polițiștii sibieni le-au reținut deja pe autoare.

Primul caz s-a petrecut la data de 29 octombrie 2021, în jurul orei 17:00, atunci când printr-un apel la 112, o persoană a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Oțelarilor din municipiul Sibiu, un bărbat a fost înjunghiat. Conflictul a pornit între o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, concubini, pe fondul consumului de alcool. În urma discuților aprinse și contradictorii, femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în zona toracelui. În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv tentativă la infracțiunea de omor. Față de presupusa agresoare, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 30 octombrie, procurorul de caz a dispus plasarea femeii sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Al doilea caz s-a petrecut într-un imobil situat pe strada Băilor din Ocna Sibiului, acolo unde, la data de 31 octombrie, în jurul orei 18:00, o persoană a sunat la 112 ca să ceară ajutor medical, fiind înjunghiat cu un cuțit.

Și de această dată. conflictul a izbucnit între o femeie în vârstă de 49 de ani și un bărbat în vârstă de 53 de ani, tot concubini, pe fondul consumului de alcool. În urma certurilor, femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în zona abdomenului. În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii Față de presupusa agresoare, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 1 noiembrie, s-a dispus arestarea preventivă a femeii pentru o perioadă de 30 de zile.

FOTO ARHIVĂ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri