spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

„Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri” la Cine Gold Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Proiectul „Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri” și-a deschis luni, 22 mai 2023, porțile pentru aproximativ 220 de elevi de la Școala Gimnaziala nr 21, dar și de la Colegiul Național Octavian Goga Sibiu.


Cei mici au luat cu „asalt” sălile cinematografului Cine Gold din Promenada mall, au urmărit filmulețe despre reciclare, au pus întrebări și s-au întâlnit cu super eroii colectării selective.

Proiectul își propune să unească într-o forță copii, părinți, bunici, care, înarmați cu informații prețioase, adevărate și corecte să se transforme într-o forță și să vină în ajutorul planetei.

În cea de a doua zi a evenimentului, elevii au văzut cu ajutorul ochelarilor VR un clip 3D despre unde ajung gunoaiele aruncate de ei în municipiul Sibiu și de ce este important să arunce separat deșeurile. Aceștia au adresat numeroase întrebări specialiștilor în salubrizare prezenți la eveniment cu privire la lucruri specifice, precum unde se aruncă un anumit tip de deșeu, dar și legat de procese complexe, cum ai fi unde ajung deșeurile reciclate sau cum se regenerează mediul înconjurător afectat de poluare.

Proiectul este organizat de ADI ECO Sibiu și susținut de SOMA SRL și Primăria Municipiului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…