spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Dacă ai ratat: Cântecele Munților se difuzează la TVR

Știri din Județ

Publicitate

Din 8 octombrie, timp de opt săptămâni, Televiziunea Română a programat difuzarea materialelor înregistrate la Sibiu la Festivalul Internațional de Folclor Cântecele Munților. Iuliana Tudor ne aşteaptă în fiecare seară de duminică, de la ora 21.00, la TVR 1.


Parada portului popular, spectacole în aer liber, animaţii culturale în spaţii neconvenţionale, ateliere de dans, un eveniment tradiţional cu specific culinar – toate acestea, într-un festival de renume, cu o existenţă de aproape o jumătate de veac. Festivalul Internațional de Folclor „Cântecele Munților” este un proiect cultural care transformă Sibiul, an de an, într-o veritabilă capitală a folclorului și tradițiilor de pretutindeni. Anul acesta s-a desfășurat cea de-a 48-a ediție a acestui eveniment, cuprins în calendarul mondial al prestigiosului Consiliu Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice.

Pe 8 octombrie, vedem la TVR 1 deschiderea oficială a festivalului, iar gazdele evenimentului, Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul Junii Sibiului, alături de Ansamblul Folcloric Veteranii Junii Sibiului, Ansamblul Folcloric Ceata Junilor și artiștii Robert Târnăveanu, Alina Bîcă, Adrian Neamțu, Paula Medrea, Alina Pinca și Veta Biriș ne încântă cu un spectacol folcloric de excepţie, cu specific românesc.

Sursa info: TVR

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă