spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Drumeție cu mașina la Păltiniș, dar fără permis! Și alți șoferi s-au ales cu dosare penale

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


La data de 18 noiembrie, în jurul orei 03:00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Hermann Oberth de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Axente Sever. În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

O zi mai târziu, în jurul orei 03:00, în stațiunea Păltiniș, pe DJ 106A, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în Orlat. Persoana în cauză nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La aceeași dată, în jurul orei 21:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vrancea. Din verificările efectuate a rezultat că termenul de valabilitate al autorizației de circulație provizorie a autoturismului condus este expirat.

Probleme rutiere au fost depistate și pe raza localității Șeica Mare, acolo unde, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 41 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă