3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO: Dan Barna: „Am dat o mână de ajutor pentru punerea în siguranță a monumentului de la Micăsasa”

Știri din Județ

La Castelul Brukenthal din comuna Micăsasa, județul Sibiu, s-a dat startul demersurilor de renovare. La acțiune a fost prezent și vicepremierul Dan Barna, alături de consilierii USR PLUS Diana Mureșan, Anca Mălaiu, Adrian Echert și senatorul Claudiu Mureșan.

„Am avut bucuria să petrec câteva ore absolut spectaculoase la Castelul Brukenthal din comuna Micăsasa, județul Sibiu. Împreună cu Eugen Vaida de la Ambulanța pentru Monumente, peste 20 de voluntari – studenți, localnici, consilieri USR PLUS Diana Mureșan, Anca Mălaiu, Adrian Echert și senatorul Claudiu Mureșan am dat o mână de ajutor pentru punerea în siguranță a monumentului, să fie protejat pentru perioada când va fi renovat și vor fi fonduri pentru asta.

Este un efort fabulos al voluntarilor care își dedică timpul pentru a salva monumentele uitate și lăsata în paragini în ultimii 30 de ani. Și aici în Micăsasa localnicii și administrația locală -Primăria Micăsasa, alături de Ambulanța pentru Monumente, au un merit considerabil pentru acest prim rezultat ” – a declarat Dan Barna pe pagina sa de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș