VIDEO: Dan Barna: “Am dat o mână de ajutor pentru punerea în siguranță a monumentului de la Micăsasa”

La Castelul Brukenthal din comuna Micăsasa, județul Sibiu, s-a dat startul demersurilor de renovare. La acțiune a fost prezent și vicepremierul Dan Barna, alături de consilierii USR PLUS Diana Mureșan, Anca Mălaiu, Adrian Echert și senatorul Claudiu Mureșan.

“Am avut bucuria să petrec câteva ore absolut spectaculoase la Castelul Brukenthal din comuna Micăsasa, județul Sibiu. Împreună cu Eugen Vaida de la Ambulanța pentru Monumente, peste 20 de voluntari – studenți, localnici, consilieri USR PLUS Diana Mureșan, Anca Mălaiu, Adrian Echert și senatorul Claudiu Mureșan am dat o mână de ajutor pentru punerea în siguranță a monumentului, să fie protejat pentru perioada când va fi renovat și vor fi fonduri pentru asta.

Este un efort fabulos al voluntarilor care își dedică timpul pentru a salva monumentele uitate și lăsata în paragini în ultimii 30 de ani. Și aici în Micăsasa localnicii și administrația locală -Primăria Micăsasa, alături de Ambulanța pentru Monumente, au un merit considerabil pentru acest prim rezultat ” – a declarat Dan Barna pe pagina sa de Facebook

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *