spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Probleme cu alcoolul pentru doi șoferi din Miercurea Sibiului și Sebeșu de Sus. La Mediaș, un tânăr a condus drogat

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Un localnic din Miercurea Sibiului, în timp ce se deplasa prin localitate, a fost depistat în data de 25 ianuarie, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Un alt șofer a fost depistat drogat la volan, evenimentul rutier petrecându-se pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. În data de 25 ianuarie, un localnic în vârstă de 20 de ani a fost oprit de către polițiștii rutieri. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat rezultate pozitive la metamphetamină și cannabis.

La aceiași data, probleme în trafic au fost depistate pe DN 1, în localitatea Arpașu de Jos. Acolo, polițiștii rutieri au depistat un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din localitatea Sebeșu de Sus, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se da o lege in care cei prinsi la volan sub influenta alcoolului sau al altor substante sa li se ridice permisul de conducere pe o perioada de minim 3luni ,iar in aceasta perioada sa nu mai consume alcool sau droguri ,Se poate obliga sa faci analize medicale la Urina si fir par pt a vredea daca pe timpil celor 3luni ai stat abstinent de alcool sau substante interzise.in caz contrar individului i se prelungeste starea de retinere a permisului pana la 6 luni dar cu abstinenta totala de alcool sau alte substante interzisa Asa cum se practica in Elvetia Norvegi Germania etc asa se poate practica si in Romania si se pot si cred ca sant grupuri suport de alcool sau substante interzise

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda