spot_img
16.2 C
Sibiu
vineri, 10 mai, 2024
spot_img

Părerea cursanților despre Academia Reflexovital Cursuri

Știri din Județ

Publicitate

Industria înfrumusețării și a wellness-ului este în continuă expansiune oferind oportunități semnificative pentru cei pasionați de aceste domenii. Dacă te gândești să îți începi cariera în machiaj, masaj, frizerie, coafor, manichiură sau cosmetică, alegerea unei școli de formare profesională este un pas important pentru succesul tău.

Publicitate

De ce au ales cursanții Academia Reflexovital?

Academia Reflexovital, fondată de Melania Motoc și Iulian Motoc, are o experiență de peste 25 de ani, în industria înfrumusețării și a wellness-ului.

Colaborăm cu branduri de top pentru a furniza cele mai bune produse și echipamente profesionale. Absolvirea cursurilor noastre asigură, fiecărui cursant, diplomă acreditată, recunoscută de Ministerul Muncii, Educației și Sănătății, cu valabilitate națională și internațională în 60 de țări.

Absolvenții noștri beneficiază de oportunități de angajare la nivel național și internațional în saloane, spa-uri și companii de recrutare, cât și în saloanele partenere Reflexovital.

Ce cursuri găsești la noi?

Avem o gamă largă de cursuri acreditate pentru începători, cât și cursuri de specializare pentru avansați.

Printre ele se numără: cursuri de frizerie, coafor, cosmetică, masaj, manichiură și machiaj.

Cât și o listă de peste 100 de cursuri de specializare în înfrumusețare și masaj.

Cursanți mulțumiți, profesioniști desăvârșiți!

Meseriile din domeniile beauty și wellness combină elemente tehnice, dar și creative și este important să înveți și să exersezi alături de traineri experimentați, cu multă răbdare și empatie. Un mediu în care te simți în siguranță este locul în care te vei dezvolta atât profesional, cât și personal.

Cu peste 500 de recenzii de 5 stele pe google și facebook.

Te interesează să afli păreri despre Reflexovital?

“Am făcut cursuri la Reflexovital și sunt super încântată de ceea ce am găsit acolo, o atmosferă caldă, oameni profesioniști și frumoși de la care poți învața multe lucruri prețioase, recomand din inimă Academia Reflexovital, o să revin de fiecare dată cu mare plăcere și cu inima deschisă ! Vă mulțumesc încă o dată pentru tot ! “

Cristina Bodonea
Absolvent Curs Coafor

“Sunt foarte încântată de cursurile pe care le-am făcut la Reflexovital, aveți o echipă de nota 10, mulțumim pentru tot! Recomand cursurile masajului de Relaxare și Anticelulitic.”

Lavinia
Absolvent Curs Masaj

“M-am înscris la cursul de cosmetică Reflexovital în urma recomandării acestuia de către prietene. Este un curs interactiv, unde accentul se pune pe partea practică. Sunt foarte mulțumită de cunoștințele acumulate, iar în urma absolvirii sunt sigură că am bazele necesare pentru a lucra în cadrul oricărui salon. Îmi place tare mult Academia Reflexovital și vă recomand cu drag, pentru că se promovează sănătatea, frumusețea și buna dispoziție.”

Adriana
Absolvent Curs Cosmetică

“Mă bucur mult că am urmat cursul de Make-Up. Mulțumesc mult trainerului Georgiana Mitan pentru toată răbdarea și tot timpul acordat pentru a mă învăța că o pasiune poate deveni o meserie, dacă o faci din suflet. Mulțumesc mult. Recomand.”

Ioana Roxana
Absolvent Curs Machiaj

De ce punem accent pe practică?

La Academia Reflexovital, cursurile sunt realizate într-un mod profesionist, interactiv și încurajator. Trainerii susțin demonstrații clare, ușor de urmărit, în care evidențiază aspectele cheie ale fiecărei etape parcurse.

Trainerii Reflexovital sunt flexibili și empatici și înteleg că fiecare cursant are ritmul propriu de învățare și evoluție. Practica este ocazia prin care trainerul observă fiecare cursant în parte, îi oferă feedback imediat, îl motivează și încurajează să își depășească limitele și să își urmărească obiectivele.

Cursanții noștri au oportunitatea de a pune în practica cunoștințele teoretice pe modele reale. Acest lucru îi ajută să se adapteze la diferite tipuri de piele, păr, forme ale feței și corpului pentru a înțelege că fiecare viitor client necesită o abordare personalizată.

În plus, e un exercițiu foarte bun de a dobândi încredere în munca lor. Comunicarea cu modele reale le dă posibilitatea să își ajusteze și perfecționeze tehnica.

Povestea Reflexovital nu se încheie în sala de curs!

Suntem alături de absolvenții noștri pe tot parcursul carierei lor. Pentru a rămâne relevant în aceste domenii, este esențial să înveți continuu.

La Academia Reflexovital, suntem alături de absolvenții noștri, oferindu-le oportunități de a fi în pas cu noile tendințe și tehnologii.

Participarea la Masterclass-uri susținute de traineri naționali și internaționali, cât și taberele de formare profesională le oferă participanților noi oportunități de învățare și inspirație.

Competițiile de beauty și masaj, demonstrațiile Look & Learn din cadrul evenimentelor Gala Beauty Reflexovital, Campionatul Național de Masaj de la Sibiu și World Massage Super Cup, sunt evenimente cu tradiție și le oferă participanților ocazia de a-și demonstra talentul în fața unei audiențe mari, sprijinul unei comunități, recunoaștere și promovare.

Vezi informații despre competițiile de beauty pe Gala Beauty Reflexovital

Ești pasionat de masaj? Reflexovital organizează în fiecare an Campionatul Național de Masaj.

Vrei să începi o nouă carieră?

Atitudinea pozitivă și profesionistă întâlnită la Academia Reflexovital fac diferența semnificativă în progresul și încrederea cursanților.

Ne găsești chiar la tine în oraș! Avem centre de formare profesională în 24 de orașe din România!

Dacă ai întrebări despre orice curs de înfrumusețare sau masaj, găsești mai multe detalii pe website sau la număr de telefon:

0726 323 236 – Reflexovital Cursuri

Lista de orașe în carea activăm: https://reflexovital.ro/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meci de vacanță pentru ACS Mediaș

În căutarea victoriei salvatoare